Website Patriot International

Integrated Solutions to Piping Problems

Word jij onze nieuwe Team Lead Services M/V?

Wie wij zijn?
Patriot International is een industriële dienstverlener voor de olie, gas en energie sector op het gebied van de verhuur van specifieke apparatuur voor industrieel leiding werk, het leveren van on-site services bij de klanten en het geven van trainingen.

Patriot International is in 2002 begonnen als verhuurbedrijf voor pijpleidingapparatuur waarna we in de loop der jaren onze diensten hebben uitgebreid tot wat we nu zijn met drie strategische locaties binnen Europa en twee daarbuiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland-Dordrecht tussen de industrie van Rotterdam en Antwerpen. De andere locaties zijn te vinden in Aberdeen, Esbjerg, Lagos en Baku.

Uitbreiding services!
Voor onze relatief nieuwe afdeling services, zijn we opzoek naar ervaren en enthousiaste mensen met specifieke kennis van bolting, on-site machining, heat exchangers en sterkte/lektesten. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het opzetten van deze nieuwe discipline(s), het voorbereiden en uitvoeren van de werkzaamheden waarbij jij de leiding hebt en met de klant communiceert.

Wat bieden wij jouw nog meer…
Je zal onderdeel worden van het operations team services. De functie is naar eigen inzicht in te vullen. Je krijgt dus veel vrijheid binnen de organisatie, iets waarmee je moet kunnen omgaan. Je komt in een team van mensen die hun vak verstaan en elkaar ondersteunen daar waar nodig.

Voor deze functie verwachten wij wel dat jij ruime ervaring hebt in een of meerdere van onderstaande disciplines;
– Bolting Services.
– Heat Exchanger Services.
– On-Site Machining Services.
– Testing Services (Hydrostatic/Leak Testing).

– In bezit van VCA-VOL.
– In bezit van MJI 10, 18 & 19 + TMJI of gelijkwaardige certificaten.
– Beheersen van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift.
– Woonachtig in de Benelux of UK.

Bezit jij ook nog eens de volgende kwaliteiten?
– Leiding kunnen geven.
– Snel kunnen anticiperen.
– Stressbestendig.
– Werkt secuur.
– Weet niet wat ‘opgeven’ betekend.
– 24/7 mentaliteit.

Overige informatie
– Locatie: Dordrecht (NL)
– Start datum: Z.S.M.
– Uren: Fulltime

Contact
Ben jij de persoon die wij zoeken en heb je interesse? Dan horen wij graag van jou. Je kan jouw CV met motivatie sturen naar [email protected]