• Dordrecht
 • Applications have closed.

Website Patriot International

Integrated Solutions to Piping Problems

Hier bij Patriot International zijn wij trots op de mensen die hier werken of gewerkt hebben. Velen van hen zijn belangrijk geweest of zijn het geworden door hun rol binnen het bedrijf. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe getalenteerde, gedreven en collegiale mensen om ons team te komen versterken. Zo hebben wij deze keer plek voor een stagiair in de werkplaats voor de periode van september 2020 tot en met februari 2021.

Wat wij zo al doen?

Patriot International is een gevestigd bedrijf dat gespecialiseerde apparatuur, diensten en training levert voor het mechanisch voltooien en testen van leidingen in de olie- en gas-, petrochemische en energiesectoren.

Continue breiden wij ons producten- en dienstenaanbod uit om zo één van de meest toonaangevende bedrijven te worden in de sector. Ons doel is en blijft om innovatieve oplossingen te bieden en steeds de juiste gereedschappen te vinden die beschikbaar zijn om aan verschillende taken te voldoen.

We streven ernaar de normen te verhogen waartegen anderen zullen worden beoordeeld. Wij bouwen op een team van mensen met een positieve houding, vastberadenheid en die niet bang zijn om het moeilijke te proberen en daardoor in staat zullen zijn het onmogelijke te bereiken.

En met wie ga jij werken?

Bij Patriot International zal je in nauw contact staan met de afdeling Operations en uiteraard je collega’s op de werkvloer. Ook zal je contact hebben met onze collega’s op de andere locaties (Aberdeen – UK & Esbjerg – DK).

Jij vraagt natuurlijk nu af wat wij te bieden hebben?

Je gaat meedraaien binnen ons team van de werkplaats. Jij zal je bezig gaan houden met diverse werkzaamheden en dan mag je denken aan o.a. gereedschappen en machines in de huurvloot inspecteren, testen en repareren, met collega’s klantenopdrachten voorbereiden en machines mobiliseren, opstellen van huurcontracten en de planning en de voorraad van de huurvloot beoordelen.

Je komt in een gezellig team terecht waar onderling gezelligheid en respect prioriteit heeft. Tijdens je stage zijn er diverse mogelijkheden voor opdrachten om je stage te verdiepen en ervaring op te doen. Graag kijken wij samen naar je sterke kanten en kwaliteiten om te kijken welke werkzaamheden het beste bij je passen, dit is afhankelijk van je opleidingsniveau. In overleg is veel mogelijk dus toon initiatief.

Pas jij wel binnen ons team?

Om binnen ons team te passen zien wij graag de volgende kenmerken bij jou terug:

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bezit enige kennis van pneumatische, hydraulische en mechanische gereedschappen;
 • Je kan snel schakelen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent nieuwsgierig, meedenkend en zelfstandig;
 • Je bent secuur;
 • Je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent een enthousiaste team speler;
 • Je bezit goede communicatie eigenschappen;

Ok, wat nu?

Inmiddels ben je hier aangekomen, dus we gaan ervan uit dat je geïnteresseerd bent.

Stuur je motivatiebrief en C.V. (PDF) naar: wilman@patriot-int.com onder vermelding van ‘Sollicitatie Technicus Service & Onderhoud Stage ’. Mocht je vragen hebben dan mag je naar het bovenstaande e-mailadres een mail sturen of je belt naar 078 – 6 52 41 11 en vraag naar de operations afdeling.

Wij horen graag van je.